Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,4/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

10% rabatt på ditt första köp + gratis frakt vid köp över 1000 kr , ange koden NEWCUST

Vi får betyg 4,3/5 av våra kunder på Trustpilot*

Behöver du hjälp? Du når oss på 010 - 33 08 200, vardagar kl 08:00-17:00

*Baserat på 1313 omdömen, datan är insamlad 8:e mars 2022.

Upp till 30% Rabatt
Tillfälligt slut i lager

Lådor av trippelwell RAJA - längder mellan 780-1200 mm

(6 artiklar)
24/48 h leverans*

Från
58,60 kr  exkl. moms

Pris per styck

Visa priser
  • Maximalt skydd: Särskilt lämpade för ömtåliga och mycket tunga produkter upp till 500 kg.
  • Extra stöttålig: Ger maximalt skydd under transport och långtidsförvaring.
  • Tjocklek: Lådorna är tillverkade av 15 mm tjock trippel wellpapp.
Läs mer

spinner

Detaljerad beskrivning

Trippelt skydd!


Våra lådor av trippelwell är 15 millimeter tjocka och tillverkade med tre lager wellpapp. Dessa emballage är särskilt avsedda för ömtåliga och mycket tunga produkter, och klarar av vikt upp till 500 kilo. Trippelwellådorna ger ett ultimat skydd för era produkter eftersom de är extra stöttåliga och klarar av oaktsam hantering. Lådorna är 30 procent mer motståndskraftiga än våra heavy duty-lådor av förstärkt tvåwell. Vi rekommenderar dessa kartonger till er som behöver maximalt skydd vid transport, export och långtidsförvaring av produkter.

Om ni arbetar med transport eller export av farliga substanser så rekommenderar vi vårt utbud av lådor för farligt gods. Dessa lådor kommer med tillhörande plastpåse som tillsammans med vermikulite förhindrar att frätande substanser förstör lådan.

Om ni har behov av att göra en större beställning rekommenderar vi att köpa lådor på helpall. Vid större beställningar får ni bättre priser och ni har möjlighet att spara upp till 35 procent. Vid beställning på helpall kan vi dessutom erbjuda snabbare leverans samtidigt som det optimerar er egen lagerhållning. Ni får en offert inom 24 timmar.

I vårt standardsortiment ingår även lådor av enwell och tvåwellådor. Behöver du hjälp att välja mellan våra olika wellkvaliteter? Läs vår guide Enwell, tvåwell och trippelwell - vad är skillnaden? Utöver vårt standardsortiment så erbjuder vi måttanpassat emballage och specialtryckta lådor för mer effektiv marknadsföring. Alla våra kartonger är miljövänliga och tillverkade av minst 70 procent återvunnet papper.

Är ni osäkra på vilka lådor som passar era produkter bäst? Kontakta då våra emballagespecialister på 010 - 33 08 200 (öppet vardagar från kl 07:30-17:00). Vi hjälper gärna till med råd och vägledning.

rajabox_fr

rezy

formatoversikt

recyclable


Biosource_se_SE
 

Resy_se_SE
 

Atervunnet_70_se_SE
 

Produktdatablad

Recensioner