010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
1
Återuppta ditt köp där du slutade

Service av högsta kvalitet

Service av högsta kvalitet

Våra specialister står till tjänst, redo att hjälpa

Kundnöjdhet är vår högsta prioritet, vi vill alltid att du ska vara nöjd. RAJAs emballagespecialister finns tillgängliga på vardagar mellan kl 07:30 och 17:00. Tveka inte att nå ut till oss om det finns något du undrar över eller behöver hjälp med.

Du når RAJAs kundtjänst via telefon 010 - 33 08 200, via e-post info@rajapack.se eller via chatten.

Alltid 30 dagars returrätt

Om du inte är nöjd med din beställning har du oavsett anledning rätt att ångra ditt köp inom 30 dagar. Detta förutsätter naturligtvis att produkten är i samma skick som den levererades. Om det är vi som gjort fel med din beställning så står vi naturligtvis för returkostnaden. Läs mer om hur du returnerar en produkt och vilka villkor som gäller.

Du kan lita på RAJAs kvalitet och service:

Trustpilot

Trustpilot

Trustpilot

Trustpilot är en omdömesplattform där kunder kan recensera och betygsätta sin köpupplevelse för produkter och tjänster som de har mottagit.

Svensk Digital Handel

Som medlem i Svensk Digital Handel får svenska e-handelsföretag hjälp med både frågor och förslag som bidrar till ett tryggare, smartare och mer lönsamt digitalt handelsföretagande som gynnar både företag och konsumenter. Svensk Digital Handel gör det enklare och tryggare för dig som kund att handla online.

FTI

Som producent av förpackningar har vi ett producentansvar för återvinningen av förpackningsmaterial. RAJA samarbetar med FTI, vilket innebär att vi uppfyller deras återvinningskrav. FTI ser till att förpackningar samlas in och återvinns i Sverige.

FSC®

RAJA är medlem i FSC® (Forest Stewardship Council®), som är en internationell organisation för certifiering av skogsbruk och främjar ett miljöanpassat, socialt ansvarstagande och ekonomiskt livskraftigt bruk av världens skogar. För att papper ska kunna FSC-certifieras krävs det att det helt eller delvis tillverkas av massa från FSCcertifierad skog.