010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,4/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Storkunder

STORKUNDER, Vanliga frågor

Här hittar du svar på de flesta frågor. Vi står till din tjänst för att svara dig personligen om du vill!

Jag är en storförbrukare, vilka fördelar får jag?

Vårt team hjälper dig att dra nytta av specialpriser och personlig hantering av ditt konto. Det hjälper dig att välja den bästa förpackningen och ger dig råd i att optimera dina inköp.
Du får både personlig service och kundanpassade priser.

Behöver du en offert?
Du får ett förslag inom 24 timmar! Dina produkter levereras till dig inom 24 / 48 timmar via vårt lager med en kapacitet på 5 000m2.
Vi lagerför dina produkter och vi anpassar oss till din organisation och dina behov.

Din administrativa behandling på ett smidigt sätt: månatlig fakturering förenklar dina konton. Av e-upphandlingslösningar skräddarsys dina köp åt dig och optimerar din upplevelse samt minskar kostnaderna.

För ytterligare information om storkunder, eller kontakt och boka möjligt besök av säljare, ring oss på 010 - 33 08 200 eller maila oss på info@rajapack.se.

Du kan också se alla fördelar under ”Storkunder" genom att klicka här.

Hur kan jag få en offert?

Vårt säljteam står redo att svara på alla dina frågor och erbjuder dig ett lämpligt erbjudande inom emballage och förpackning.

Behöver du en offert?
Det är enkelt, skicka oss din förfrågan via e-post: info@rajapack.se, eller ännu enklare, ring oss på 010 - 33 08 200 så skickar vi en offert så fort som möjligt!

Jag skulle vilja veta mer om RAJA-gruppen?

RAJA-gruppen, nr 1 på emballage i Europa!

Med en erfarenhet på 65 år, drivs RAJA-koncernen i 19 europeiska länder och distribuerar det bredaste utbudet av förpackningsprodukter till mer än 2 miljoner kunder.

Med en policy för ständig innovation kombinerat med kvalitativa produkter, erbjuder RAJA det bredaste urvalet på marknaden.

Med en kundtjänst som utvecklats under åren har RAJA-koncernen idag kunskap i världsklass och erbjuder alla våra kunder personlig service.

Om du vill veta mer om RAJA-gruppen, vår historia, våra värderingar och vårt engagemang genom stiftelsen Daniele Marcovici, besök vår webbplats www.raja-group.com.