Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,4/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Välkommen

Le paiement sécurisé

PACKA SOM ETT PROFFS…

… Med Europas ledande förpackningsdistributör

Välkommen till rajapack.se! Vår webbplats ger vårt team och mig själv möjligheten att återigen bekräfta vårt åtagande att varje dag arbeta för att du ordentligt och säkert skall kunna packa, skydda och skicka dina produkter. PACKA SOM ETT PROFFS, med förbättrad service och nya produktlösningar.

Tillgänglighet framför allt

Trots nuvarande marknadssituation gällande leveranser och fortsatt råvarubrist så är vår prioritet att fortsätta hålla en hög nivå av varor på lager och tillgänglighet.

Ständig utveckling

RAJA spelar en ledande roll i den ekologiska omställningen. Med starka samarbeten med tillverkare i Sverige och Europa arbetar vi genomständig utveckling för att kunna erbjuda de bästa miljövänliga emballage-lösningarna.

SPARA TID OCH PENGAR med en leverantör. Förpackningar, och mycket mer!

Vi utvecklar ständigt vårt sortiment för att möta ditt företags förändrade behov och genom att samla dina inköp sparar du tid och pengar. I tillägg till förpackningar och förpackningsmaskiner så erbjuder vi även lagerutrustning, hygienprodukter, butiks- och presentförpackningar mm. Vi garanterar en genomgående hög service, oavsett om du handlar hos RAJA eller hos något av våra andra varumärken, i de 19 länder i Europa vi verkar i.

Jag önskar dig all framgång i ditt företag under resten av året. Mer än någonsin finns vi vid din sida under vägen.

Ännu en gång tack för ditt fortsatta förtroende,

Signature

Rémi Colas, VD
072 010 94 30