010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,3/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade
spinner

Välkommen

Vi på RAJA engagerar oss i nöjda kunder!

Le paiement sécurisé

Ett större utbud för att göra det enklare att hitta allt du behöver.

Vi har utökat vårt sortiment för att möta alla behov för ditt företag. Inte bara emballage men också lagerutrustning, kontorstillbehör och hygienartiklar för att skydda dina medarbetare och kunder. Du hittar alla våra produkter här på rajapack.se och i våra produktkataloger.

Rådgivning för att du ska hitta det som passar er bäst.

Våra emballagespeciallister finns tillgängliga på telefon, 010-33 08 200, via e-post info@rajapack.se och i vår chatt för att svara på alla era frågor. Om så önskas erbjuder vi även möjligheten att besöka er på plats och bidra till att optimera emballagelösningar utifrån era unika behov. Vi publicerar också guider och smarta tips på emballagelösningar på RAJA-bloggen, så att du själv kan lära dig hur du gör de bästa valen kring emballage.

Ännu mer miljöansvar och lägsta möjliga miljöpåverkan.

På RAJA är vi måna om att göra de bästa möjliga valen för miljön när det handlar om emballage. Det flesta av våra produkter är tillverkade i Europa och vi arbetar kontinuerligt med att öka andelen av våra produkter som är gjorda av papper, kartong och återvunnen plast. Det ska vara enkelt att välja rätt, därför har vi ett brett utbud av miljövänligt emballage som vi hela tiden arbetar med att expandera.

Alla vi i RAJA-teamet är stolta över att jobba vidare med målet att vara den bästa partnern för ditt företag.

Tack för att du väljer oss!

Signature

Rémi Colas, VD
072 010 94 30