• 010 - 33 08 200 Öppettider 07:30-17:00
  • Stora volymer? Gratis offert
  • Trustpilot
  • Första beställningen? Fri frakt från 1000 kr ex moms
logo raja 010 - 33 08 200 Öppettider 07:30-17:00
0,00 kr Varukorgen är tom
Snabborder Ange art.nr

Om oss

VI PÅ RAJA ENGAGERAR OSS I NÖJDA KUNDER

RAJA har byggt upp ett gott rykte genom att vara pålitliga och bygga förtroende hos våra kunder. I över 65 år har vi arbetat utefter samma mål: Tillgängliga produkter, snabb leverans och bra service från våra team.

Engagerade i att ta vårt miljöansvar och vara en europeisk aktör

Kvaliteten på våra produkter är vår högsta prioritet. Vårt team handplockar noga utvalda produkter av högsta kvalitet och ägnar särskild uppmärksamhet åt deras ursprung och produktion: 86% av våra produkter tillverkas i Europa.

RAJAs egna märke signalerar produkter som du kan lita på. RAJA-produkterna har i år fått en ny design och har flerspråkig information för våra kunder i hela Europa.

RAJA vill göra det enkelt för dig som kund att välja grönt emballage. Ungefär hälften av våra över 3000 lagerförda produkter är miljövänliga. Utöver vårt stora utbud av återvinningsbara kartonger har vi också infört återvunnen och återvinningsbar plast i vårt urval av plastförpackningar. Vi har planer på fler förbättringar senare i år för att öka vårt miljövänliga utbud ytterligare. Hos oss ska du alltid kunna hitta ett miljövänligt alternativ till ett vettigt pris!

Engagerade i innovation

Oavsett storleken på ditt företag; från småföretagare till multinationella företag – så gör våra nära relationer till våra kunder att vi inte bara kan möta era förväntningar utan även förutse och tillhandahålla lösningar som hjälper ert företag. Därför kan vi producera skräddarsydda förpackningar åt dig, optimerade utifrån dina behov.

Engagerade i din verksamhet

När du behöver köpa olika typer av utrustning och emballage till ditt företag kan du spara tid och pengar genom att handla hos en och samma leverantör. För att hjälpa dig med alla dina behov utökar RAJA ständigt sitt sortiment för att kunna erbjuda ett bredare utbud av produkter och lösningar. Detta innebär att du får samma garantier och drar nytta av samma servicenivå vid alla dina inköp, från emballage och kontorsutrustning till industriell utrustning, rengörings- och hygienprodukter samt säkerhets- och skyddsutrustning.

Engagerade i våra värderingar

Jag är mer övertygad än någonsin om att vårt företag har en viktig social och samhällelig roll, och att detta är en av anledningarna till att våra kunder litar på och stannar hos oss. RAJA-gruppen har åtagit sig att skydda och förbättra mångfald och jämställdhet genom välgörenhetsprogrammet Kvinnor och miljö som leds av RAJA-Danièle Marcovici Foundation. Stiftelsen stöder ett antal internationella projekt världen över.

Med viktiga initiativ så som "Kvinnor och miljö" kan vi bidra till en positiv utveckling på ett globalt plan.

Tack för att du litar på oss och att du väljer RAJA!

Rémi Colas

Rémi Colas, VD
072 010 94 30