• 010 - 33 08 200 Öppettider 07:30-17:00
  • Stora volymer? Gratis offert
  • Trustpilot
  • Första beställningen? Fri frakt från 1000 kr ex moms
logo raja 010 - 33 08 200 Öppettider 07:30-17:00
0,00 kr Varukorgen är tom
Snabborder Ange art.nr

Om oss

Kära kund,

Välkommen till vår nya katalog! Med över 2300 produkter att välja bland, så har vi allt du behöver för att packa smart. Vi vill hjälpa dig att spara tid med rätt emballage för dig och ditt företag.

Fler innovativa produkter, för att packa smartare

Dina behov förändras, vi utvecklar nya produkter!

Vi utvecklar ständigt nya lösningar för att kunna erbjuda bättre skydd åt dina produkter, hos oss hittar du allt du behöver för att packa och skicka dina varor på ett snabbt och smidigt sätt. Lådor med snabbotten och självhäftande stängning, stort utbud av olika storlekar och varianter, maskiner som hjälper dig att öka produktiviteten, lådor med tryck för att marknadsföra ert varumärke ... vi fortsätter att erbjuda er de bästa lösningarna för er verksamhet.

Miljövänliga alternativ, för att packa bättre

I vår katalog erbjuder vi ett stort utbud av miljövänliga alternativ, så att du kan vara säker på att hitta rätt lösning för dina emballagebehov och samtidigt värna om miljön.

Lita på våra RAJA-märkta produkter, packa med kvalitet

Med våra RAJA-märkta produkter får du alltid bra kvalitet till bra priser. Håll utkik efter märkningen i katalogen och på vår hemsida.

Ny mobilversion, beställ lättare

Fler och fler kunder använder sin mobiltelefon eller surfplatta för att söka efter och hitta rätt emballage. Vi har nu släppt vår nya mobilsajt på rajapack.se för att göra det lättare och snabbare för dig att hitta det du behöver! Tack för att du handlar hos oss på Rajapack!

Med Vänliga Hälsningar.

Rémi Colas

Rémi Colas, VD
072 010 94 30