010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Välkommen till RAJA!

Le groupe RAJA

När vi nu firar 70-årsjubileet av RAJA-gruppen, vill jag innerligt tacka er för ert förtroende och er lojalitet. Jag tog över ledningen för RAJA i början av 80-talet efter min mor, som grundade företaget 1954. Hon förde vidare sin passion för kundservice, sin operativa excellens och inte minst sin önskan om ständig produktinnovation. Tack vare er har det lilla företaget som sålde återanvända förpackningar utvecklats till en europeisk koncern och är idag ledande inom distribution av förpackningar, förbrukningsvaror och utrustning för yrkesverksamma inom olika branscher

70 års innovation i våra produkter och tjänster: RAJA-andan

Ert stöd har varit avgörande i vår ständiga strävan efter innovation.Varje ny produkt, varje ny tjänst, har utformats för att bäst möta era behov.Våra 70 år av erfarenhet är något som kommer alla i RAJA-gruppen tillgodo. RAJA Sveriges katalog, som idag omfattar drygt 300 sidor, och vår webbplats med 3 000 produkter tillgängliga i lager, visar vår vilja att erbjuda er allt mer konkurrenskraftiga och användbara lösningar för att göra ert yrkesliv enklare

70 års spetskompetens: Vår ambition

Vår kompetens är resultatet av dagligt arbete och en beslutsam vilja att ständigt förbättras för att bättre tillgodose era behov. Varje investering och hela vår företagsorganisation är dedikerade för att säkerställa er tillfredsställelse. Att förbli er bästa partner är vår främsta motivation!

70 år av närhet och lyhördhet: Våra värderingar

Vänlighet, dialog, respekt och laganda är kärnan i vår företagskultur. Vi tror starkt på att kvaliteten på mänskliga relationer är en viktig grundpelare för vår gemensamma framgång. Våra säljteam engagerar sig ständigt för att ge var och en av er de mest lämpliga råden.

70 år av energi och entusiasm: Våra styrkor

Den energi och entusiasm som driver oss är motorn bakom vår förmåga att möta nya utmaningar relaterade till ekonomiskt sammanhang och miljömässiga. Varje medlem i RAJA-teamet delar denna entusiasm, denna vilja att överträffa förväntningar och omvandla varje möjlighet till framgång!

Idag är RAJA-gruppen 4 500 kvinnor och män som betjänar 2 miljoner kunder i 19 europeiska länder. Alla engagerar sig varje dag, tillsammans med mig, för att erbjuda er den bästa möjliga kundupplevelsen.

Jag vill bjuda in er att under hela året delta i och ta del av våra festliga och speciella jubileumsevenemang som du hittar på vår webbplats, och upptäcka vår företags långa och rika historia. .

Tack för dessa 70 år av delade äventyr. Tillsammans ser vi an framtiden med ett fortsatt passionerat engagemang!

Présidente-Directrice Générale du Groupe RAJA

Présidente-Directrice Générale du Groupe RAJA

Intervju med VD för RAJA Sverige

Rémi COLAS, VD för RAJA Sverige, förklarar vad som gör RAJA till den unika partnern för ditt företag.