Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,4/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Välkommen

Vi finns vid din sida, det är enkelt!

Le paiement sécurisé

Fler valmöjligheter att möta alla dina behov

Sedan flera år tillbaka har RAJA-gruppen konsekvent berikat och breddat sitt utbud för att ge dig ett unikt urval av förpackningar. Även ett brett sortiment inom lagerutrustning, kontorsmaterial, hygienartiklar och presentförpackningar. Med oss kan du spara pengar och tid genom att göra alla dina inköp hos RAJA.

Under 2019 och 2021 förvärvade RAJA-gruppen ledande aktörer inom distribution av kontorsmaterial och kontorsmöbler, dessa är representerade i 10 europeiska länder. Behöver du möblera dina kontor, kan du anlita deras expertis och dra nytta av kvalitetsgarantier som de kommer att erbjuda dig.

Innovation ger ännu mer miljöansvar

Omställningen till miljövänligt emballage är på gång, och alla team i RAJA-gruppen arbetar hårt så att vi kan förbättra oss inom alla områden av verksamheten. Framför allt har stora miljöanpassade produktinnovationer lagts till i vårt sortiment. Kolla till exempel in produktnyheterna miljövänligt emballage och sträckfilm av papper!

Vi garanterar dig den bästa servicen - det är enkelt!

Som du vet präglas den nuvarande perioden av stigande råvarupriser och försörjningssvårigheter. I det här sammanhanget jobbar vi hårt för att fortsätta kunna garantera dig: den bästa konkurrenskraften och högsta servicekvaliteten, professionell rådgivning, tillgänglighet i lager och snabb leverans.

Behöver du oss, så finns vi tillgängliga som vanligt helgfria vardagar kl 08:00 -17:00 via telefon 010-33 08 200, via epost info@rajapack.se och i chatten här på rajapack.se.

Du kan alltid, och nu mer än någonsin, lita på oss!

Tack för ditt förtroende,

Signature

Rémi Colas, VD
072 010 94 30