• 010 - 33 08 200 Öppettider 07:30-17:00
  • Stora volymer? Gratis offert
  • Trustpilot
  • Första beställningen? Fri frakt från 1000 kr ex moms
logo raja 010 - 33 08 200 Öppettider 07:30-17:00
0,00 kr Varukorgen är tom
Snabborder Ange art.nr

Om oss

DU KAN ALLTID LITA PÅ OSS!

Jag vill ta tillfället i akt och försäkra dig om att du kan lita på oss då vårt huvudmål är att säkerställa goda och kostnadseffektiva emballagelösningar genom att vara en bra sparringpartner och handledare.

Lita på vår stabila organisation

2020 kommer att gå in i historien som ett ovanligt år, men vårt fokus har inte skiftat och vi har arbetat outtröttligt för det som är viktigast för oss; kundnöjdhet.

Vårt huvudmål har alltid varit att tillgodose alla dina behov med hjälp av vårt breda utbud av produkter och effektiva lösningar, och i 65 år har detta varit RAJA-koncernens stora styrka och stolthet.

  • 95% av våra leverantörer och partners är europeiska, så vi kan se till att ge dig bättre tillgång till våra produkter och förkorta leveranskedjan.
  • Vi finns tillgängliga för dig i alla möjliga kommunikationskanaler för att säkerställa en utmärkt service och vägledning på det sätt som passar dig bäst.
  • Vi arbetar kontinuerligt för att kunna erbjuda en så snabb leverans som möjligt.

Lita på att vi är i ständig utveckling

Innovationerna inom emballage är kontinuerliga och därför kan vi ständigt erbjuda dig nya lösningar som är mer hållbara, tidsbesparande och ännu mer praktiska för att packa, skydda, och leverera dina produkter. År 2020 har vi till exempel:

  • Utökat vårt utbud av lådor och satsat mer på miljövänliga och förnuftiga lösningar.
  • Bytt till mer miljövänliga alternativ vad gäller vårt utbud av påsar och skyddsmaterial.
  • Utökat maskinutbudet för att effektivisera förpackningsprocessen.

Vi kommer även att fortsätta detta arbete under 2021.

Du hittar alla våra produkter här på rajapack.se. Här hittar du också vår nya interaktiva katalog som gör beställningsprocessen ännu enklare för dig.

Lita på våra hållbara åtaganden

RAJA-Danièle Marcovici Foundation grundades 2006 för att stödja projekt som arbetar för att förbättra kvinnors levnadsvillkor runt om i världen. Sedan starten har stiftelsen betalat ut över 10 miljoner euro till mer än 288 föreningar och hjälpt över 100 000 kvinnor.

Åtgärdsprogrammet Kvinnor och miljö gör det också möjligt för dig att delta genom att köpa speciellt utvalda miljövänliga produkter. Tillsammans kan vi göra skillnad!

Tack för förtroendet!

Rémi Colas

Rémi Colas, VD
072 010 94 30