010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade
cat

RAJA-gruppens åtta åtaganden

« Respekten för våra åtaganden och värderingar har byggt upp vårt företags rykte och gjort det möjligt för oss att förtjäna och behålla ditt förtroende. »

Det bredaste utbudet och tillgängligheten

RAJA utvecklas ständigt för att erbjuda kunderna det bredaste utbudet på marknaden. I vårt sortiment ingår förutom emballage och förpackningslösningar även rengöringsprodukter, kontorsmaterial och utrustning för lagret.

Våra 3 000 produkter finns i lager och levereras inom 24/48 timmar.

Kvalitetssäkrade produkter med RAJAs egna varumärke

Hög kvalitet är ett av våra viktigaste åtaganden. Vi väljer enbart att inkludera produkter av oklanderlig kvalitet i vårt sortiment, och vi uppmärksammar särskilt produkternas ursprung och produktion: 86% av våra produkter tillverkas i Europa.

RAJA-märket är en sann märkning för kvalitet och innovation. Med RAJA behöver du aldrig tumma på kvaliteten.

Snabb och friktionsfri leverans

RAJA har åtagit sig att förse sina kunder med en snabb och pålitlig leverans. Tack vare vårt nordiska centrallager i Landvetter med en lagringsyta på 7000 m² kan våra produkter levereras var som helst i Sverige inom 24/48 timmar *!

Råd och expertis

Vårt åtagande till service återspeglas i våra kundtjänstmedarbetares professionalism, kompetens och tillgänglighet. Våra experter hjälper dig att välja rätt lösningar utifrån dina produkter och logistiska processer.

Dra även nytta av de exklusiva fördelarna som är reserverade för våra Key Account-kunder.

Ständig utveckling av produktutbudet

Oavsett storleken på ditt företag och oavsett vilken bransch du verkar inom, så har vi din rygg. Närheten till våra kunder och vår förmåga att lyssna gör det möjligt för oss att inte bara uppfylla dina förväntningar, utan även att förutse dem.

RAJA utvecklar ständigt, tillsammans med leverantörer, nya produkter optimerade för att möta dina behov - nu och i framtiden.

Ansvar för miljön

RAJAs historia börjar 1954 med försäljning av begagnade kartonger för återanvändning. Sedan dess har minskad miljöpåverkan varit centralt i små och stora beslut som tas inom RAJA-gruppen. Merparten av våra förpackningar tillverkas i Europa för att undvika långa transportvägar. Dessutom utökar vi kontinuerligt vårt sortiment med miljövänliga lösningar, främst tillverkade av papper, kartong eller återvunnen plast, och vi letar alltid efter nya alternativa förpackningslösningar.

Solidaritet med världens utsatta

Sedan 2015 har du kunnat stödja åtgärdsprogrammet Kvinnor och miljö genom att välja utvalda miljövänliga emballageprodukter hos RAJA.

Genom RAJA-Danièle Marcovici foundation har vi tillsammans genom olika miljörelaterade projekt kunnat hjälpa utsatta kvinnor i olika delar av världen. Hittills har 304 organisationer 56 länder världen över fått stöd. Över 10 miljoner euro har redan lämnats över till föreningarna. Tack vare RAJA-gruppens åtagande har 100 000 kvinnor fått skydd, assistans, utbildning och stöd.

Konkurrenskraftiga priser och bra erbjudanden

Hos RAJA behöver du inte tumma på kvaliteten för att få bra priser. Dessutom får du bättre pris ju högre volymer du köper. Håll dig uppdaterad kring RAJAs kampanjer, för att inte missa riktigt bra deals som kan uppstå under året.

* För beställningar mottagna måndag till fredag ​​före 15.00. Leveranstiden kan även vara längre för vissa varor (som vissa maskiner och utvalda produkter). Vid leverans till mindre ort eller till norra Sverige gäller minst 72 timmars leveranstid.