010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Arbetsknivar

På RAJA beställer du enkelt arbetsknivar av hög kvalitet.

På RAJA går det snabbt och enkelt att beställa arbetsknivar och industriknivar för många olika ändamål. Med rätt kniv blir arbetet både enklare och roligare! Här har vi samlat ett brett sortiment av knivar tillverkade av hög kvalitet som kan skära igenom material som kartong, skum, plast, förpackningstejp och band. Knivar som gör arbetet på lagret, i industrin eller på kontoret effektivt och smidigt.

Arbetsknivar i hög kvalitet

Det är viktigt att kniven har ett greppvänligt och ergonomiskt handtag för god användarvänlighet och att knivens blad är riktigt skarpa. Alla RAJAs knivar har självlåsande system, vilket minskar risken för skärskador minskar. Arbetsknivar är perfekta för precisionsskärning. RAJA Cutter är en robust arbetskniv som många av våra kunder väljer. På RAJA erbjuder vi också ett flera typer av säkerhetsknivar som garenterar maximal säkerhet. När knivens egg slitits ut är det enkelt att byta bladet. Glöm därför inte att också beställa extra reservblad.

Om ni har några frågor om de knivar ni hittar här är ni varmt välkomna att kontakta vår kundtjänst. Ni når oss på telefonnummer 010-33 08 200 och vi har öppet måndag till fredag mellan 08:00 och 17:00. I vår kundtjänst möter ni kvalificerad personal som kan svara på alla era frågor.

Komplettera med arbetshandskar

Utöver arbetsknivar har RAJA även ett brett utbud av arbetshandskar för olika typer av arbetsuppgifter. Bland annat erbjuder vi montagehandskar, skärskyddshandskar, kemskyddshandskar, bomullshandskar och engångshandskar. Tänk på att beställa handskar i rätt storlek för optimal passform.

Fler produkter till lagret

Söker ni produkter som kan effektivisera ert lager? Hos RAJA hittar du kompletta packbord, påbyggnadsbara lagerhyllor, lagerutrustning som pallyftare, och mycket mer. Våra emballagespecialister hjälper gärna till att effektivisera er verksamhet med tips på anpassade lösningar. Kontakta vår kundtjänst så kommer vi med råd och tips!

9 resultat
Sortera efter: Relevant