010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,4/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade
  • Färgade presentförpackningar för vinflaskor - 1
  • Färgade presentförpackningar för vinflaskor - 2
  • Färgade presentförpackningar för vinflaskor - 3
  • Färgade presentförpackningar för vinflaskor - 4
Färgade presentförpackningar för vinflaskor - 1
Färgade presentförpackningar för vinflaskor - 2
Färgade presentförpackningar för vinflaskor - 3
Färgade presentförpackningar för vinflaskor - 4

10% rabatt på ditt första köp + gratis frakt vid köp över 1000 kr , ange koden NEWCUST

Vi får betyg

  av våra kunder på Trustpilot*

Behöver du hjälp? Du når oss på 010 - 33 08 200, vardagar kl 08:00-17:00

*Baserat på 1463 omdömen, datan är insamlad 30:e januari 2023.

Färgade presentförpackningar för vinflaskor

(6 artiklar)
Upp till 10% Rabatt
Tillfälligt slut i lager
Från
11,35 kr  exkl. moms

per styck

Visa priser
  • Läcker presentation:Vinförpackningarna är anpassade för 1-3 flaskor och har ett svagt mönster i olika nyanser av samma färg.
  • Praktiska: Bärhandtag för enkel hantering.
  • Kvalitativa:Tillverkade av svagt mönstrat minipapp.
  • Levereras i hela buntar, pris per styck.
Läs mer

spinner

Detaljerad beskrivning

Elegant!


Hos RAJA kan ni hitta färgade presentförpackningar för flaskor, som lämpar sig mycket väl som presentkartonger när ni vill ge bort ett gott vin eller något annat exklusivt. Förutom den läckra presentationen som detta emballage bidrar med, är de oerhört praktiska att använda. Bärhandtagen gör dessa presentlådor för vinflaskor enkla att bära med sig och tack vare en hög kvalitet i materialet är risken för att flaskan ska tappas i marken minimal. Vinlådorna är tillverkade av svagt mönstrat minipapp i olika nyanser av en färg – välj mellan rött och svart.

Söker ni istället en mer naturlig känsla på er presentförpackning? I vårt sortiment kan ni även hitta bruna presentförpackningar i samma design. Förutom denna design har vi även en exklusivt laminerad presentlåda i svart färg. Den är anpassad för en vinflaska i standardstorlek eller en magnumflaska. Om ni i stället är ute efter en enkel, snygg och smidig bärkasse så rekommenderas våra glansiga, lackade bärkassar för flaskor som finns i flera färger.

Vi erbjuder allt inom presentinslagning, och i vår kategori med samlade presentförpackningar kan ni finna allt ni behöver för att göra er gåva fulländad. Här kan ni hitta allt från presentsnören till silkespapper, presentpapper och gåvoaskar!

På RAJA erbjuds även emballage för flaskor, perfekt för er som vill skicka flaskor som försändelse och söker lämpliga kartonger för ändamålet. Denna kategori innehåller produkter ssärskilt framtagna för transport av upp till tolv flaskor i storleken 75 cl (vinflaska) eller 33-50 cl (ölflaska). Här kan ni välja mellan liggande och stående rumsdelare i våra lådor med inneremballage, och ni får ett fullständigt skydd tack vare vår högkvalitativa wellpapp. Om ni vill säkerställa flaskornas säkerhet ytterligare rekommenderar vi flaskskydd, som med sitt elastiska material formar sig efter flaskans form och gör den mycket stöttålig.


recyclable


Biosource_se_SE
 

FSC_se_SE