010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
1
Återuppta ditt köp där du slutade

Digitalvågar

Paket- och brevvågar för alla behov.

RAJA erbjuder flera alternativ för er som har behov av att väga försändelser. Med en digitalvåg är det enkelt att få en korrekt vikt på det som ska skickas. Vi tillhandahåller digitala vågar som passar för de flesta verksamheter som hanterar leveranser. Oavsett om ni skickar brev, paket eller pallar är en digitalvåg ett hjälpmedel som är svårt att klara sig utan.

Brevvåg får små försändelser

Vi tillhandhåller flera typer av vågar som alla passar för olika försändelser. Brevvågen är lämplig för er som framförallt skickar mycket brev. Med hjälp av brevvågen är det enkelt att på förhand ta reda på portokostnaden och därmed underlätta frankeringen. Passa även på att ta del av vårt utbud av kuvert och papptuber. Tänk på att vid beställning av många buntar sjunker styckkostnaden för varje artikel!

Pallvåg perfekt för pallhantering

Pallvågen passar för er som hanterar många pallar. Pallvågen är ett ovärderligt hjälpmedel för lager och transportföretag där det föreligger behov av att väga hel- och halvpallar. De pallvågar som vi erbjuder på RAJA är robusta och stadiga och klarar av att väga det mesta. En bra pallvåg ska vara smidig att flytta varför det stora flertalet är på hjul.

Tips: se kategorierna Pallar, Palltillbehör och Sträckfilm för att upptäcka fler hjälpmedel som gör att pallhanteringen går smidigt.

Vågar för er som packar många paket

Paketvågen är ett lämpligt alternativ för er som skickar stora mängder paket. Ett smidigt alternativ som lätt kan flyttas runt vid behov. En batteridriven paketvåg behöver inte vara nära en kontakt utan kan lätt flyttas mellan olika packstationer. Se våra kategorier Lådor & Kartonger för att hitta prisvärda och miljövänliga kartonger i olika storlek. Hos oss på RAJA kan du med säkerhet hitta en förpackningsstorlek som passar.

En industrivåg är ett perfekt val i verksamheter där stora och skrymmande paket hanteras. Industrivågar kan fås med extra stora plattformar och fungerar utmärkt på lager eller i trånga lokaler eftersom de med lätthet kan flyttas runt. Industrivågen finns i olika storlek som klarar av maxbelastning från 35 kilo upp till 300 kilo för den allra största modellen.

Vågar med högre precision

En precisionsvåg är mycket användbar i produktions- och förpackningsverksamhet. Den här typen av våg är ett mycket värdefullt hjälpmedel. Med precisionsvågen vägs först en enhet. Utifrån denna referensenhet är det sedan möjligt att paketera påsar eller lådor med önskat antal enheter eller vikt. Om ni har behov av att väga noggrant och precist så är precisionsvågen oumbärlig.

Vi på RAJA tillhandahåller även en rad olika typer av digitala butiksvågar. I vårt utbud erbjuder vi flera olika storlekar med en maxbelastning mellan 3–30 kilo. Tack vare automatisk optimering visar alla våra butiksvågar stor exakthet. Samtliga är utrustade med tre skärmar som visar antal enheter, vikt/enhet och total vikt.

Tips: RAJA erbjuder också ett stort utbud av presentförpackningar som kan vara till stor nytta i en butiksverksamhet eller e-handel.

Är ni osäkra på vilka digitalvåg som är mest lämplig för er verksamhet? Vår duktiga kundtjänst hjälper er gärna att svara på frågor. Kundtjänsten är öppet måndagar till fredagar mellan 08:00 och 17:00 och kan nås på telefon 010-33 08 200.

9 resultat
Sortera efter: Relevant