Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,4/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Vinemballage för postförsändelse

Vi har ett stort urval av förpackningar för flaskor. Fran emballering till presentförpackningar.

Hos RAJA finns allt ni behöver för en säker transport av era vinflaskor. Våra kartonger är av högsta kvalitet för att säkerställa att era produkter kommer att levereras tryggt. Lådorna är framtagna för att passa alla former av 75 cl-flaskor. Här finns även lådor som passar magnumflaskor. Våra emballage finns i flera varianter och vi har lådor för allt från en produkt per förpackning upp till tolv flaskor per låda.

Våra kartonger för vinflaskor finns i fyra varianter: liggande lådor, stående lådor, förstärkta lådor och kartonger med stötdämpande inneremballage. I alla varianter förpackas flaskorna tillsammans med rumsdelare som säkerställer att de håller sig separerade från varandra under hela transporten. Alla kartonger har extra hög motståndskraft då de är tillverkade av tvåwell, undantaget är lådan CBDL06 som är av enwell och lämpar sig för lättare försändelser under 20 kg.

I vårt sortiment finns allt ni behöver inför er leverans av vinflaskor. Utöver kartonger för flaskorna finner ni flaskskydd som ger extra stötdämpning och packtejp för säker förslutning. Använd med fördel varningsetiketter för att indikera att era paket är extra ömtåliga då de innehåller glasprodukter.

 Läs mer

4 resultat
Sortera efter: Relevant