010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Säkerhetsknivar

Ergonomi och säkerhet

Bästa sättet att undvika skador på arbetsplatsen är att använda riktigt bra verktyg. När det kommer till knivar vill vi gärna rekommendera våra säkerhetsknivar. Säkerhetsknivar passar utmärkt att använda på olika arbetsplatser, till exempel på lager och i industrier. Kniven ger ökad effektivitet, maximal säkerhet samt god precision och kontroll. Många knivar har också ett blad som automatiskt dras in för ökad säkerhet.

Säkerhetsknivar med smart design

I vårt sortiment finns säkerhetsknivar som är enkla att använda och som har bekväma och ergonomiska handtag. Knivarna har en avskalad design som gör dem lätta att hålla rena och som minskar risken för att damm och annan smuts ska förstöra mekaniken. Säkerhetsknivarnas viktigaste egenskap är självklart ett vasst knivblad. När kniven har en skarp egg får användaren en perfekt skärpa, precisionen ökar och med det även säkerheten. När knivbladet är utslitet kan det bytas ut mot ett nytt. Att byta knivblad är enkelt, inga verktyg behövs, och det går på bara några sekunder. Se till att alltid ha extra reservblad till kniven tillgängligt så att arbetet fungerar smidigt, utan avbrott.

Förutom säkerhetsknivar av olika slag erbjuder vi också arbetsknivar för precisionskärning och industriknivar som behövs när tyngre arbeten ska utföras.

Tillbehör och utrustning för lagret

Här på RAJA finns också en massa andra produkter som behövs för en effektiv lager- och godshantering. Utforska hela kategorin Lager och förvaring och upptäck våra  ergonomiska packbord, stabila lagerhyllor, förvaringslådor och backar i olika utföranden, arbetshandskar, måttband, vågar och stegar. Glöm inte heller bort att beställa produkter till kontoret. Här finns till exempel arkivlådor och pärmar men också olika typer av pennor, papper och skrivbordstillbehör.

När ni beställer produkter från RAJA får ni produkter av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Vi erbjuder förstklassiga lösningar inom förpackning, förvaring och transport för bland annat e-handel, lager och industrier och det går snabbt och enkelt att beställa. Vi erbjuder flera olika betalningslösningar, alltid snabba och säkra leveranser och dessutom 30 dagars returrätt. Har ni några frågor är ni varmt välkommen att kontakta våra emballagespecialister. De finns tillgängliga över telefon måndagar till fredagar mellan 08:00 och 17:00 på telefonnummer 010-33 08 200.

5 resultat
Sortera efter: Relevant