010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
1
Återuppta ditt köp där du slutade

Saxar

Saxar för alla behov.

Här har vi samlat saxar för olika typer av klipparbeten, både till kontoret och till lagret. En robust sax ger en extra hög klippkraft och klarar till exempel kartong, spännband, ståltråd och strängar utan problem. Arbetssaxen är utformad för att klara tuffa arbetsmiljöer på till exempel lager och verkstäder. Handtaget är ergonomiskt och mjukt för komfortabelt grepp. Saxen kan användas både med och utan arbetshandskar. Saxen har också ett litet lås som ser till att den är stängd när den inte används. Detta ökar säkerheten, minskar risken för skador och gör den smidigt att förvara i ett par arbetsbyxor.

För mer noggranna klipp erbjuder vi en kontorssax med ett greppvänligt handtag och precisionsslipade blad som garanterar exakta snitt. Söker ni efter andra kontorsartiklar finns ett brett sortiment här på RAJA. Du hittar allt från kopieringspapper till kuvert och häftapparater.

Mer produkter och utrustning för lagret

Passa på att utforska kategorin med produkter för lager och förvaring. Vi har flera produkter som effektiviserar ert företags lager- och godshantering. Här finns till exempel arbetshandskar, pallyftare och magasinkärror. Du hittar också möblering som packbord, stativ för rullar och lagerhyllor. Utöver det erbjuder RAJA förvaringslådor och backar i olika utföranden.

Är ni osäkra på vilka produkter och lösningar som bäst passar er arbetsplats finns våra emballagespecialister redo att ge information, besvara frågor och vägleda i köpen. Tveka inte att kontakta oss på RAJA. Ni når oss på telefonnummer 010-33 08 200 och vi har öppet måndagar till fredagar mellan klockan 08:00 och 17:00.

RAJA - bra service, stort utbud, snabb frakt

Vårt mål är att erbjuda våra kunder produkter av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser och med riktigt bra service. I vårt stora sortiment finns faktiskt över 3000 artiklar. Lägg önskade produkter i varukorgen och välj sedan mellan flera olika betalningsmetoder. Vi erbjuder naturligtvis snabba leveranser och 30 dagars returrätt.

Vid större ordrar skickar vi en gratis offert inom ett dygn och levererar vanligtvis beställningen inom 24 till 48 timmar. Beställer ni större partier kan ni också ta del av våra storkundsförmåner. Ta kontakt med våra emballagespecialister så berättar vi mer!

Vi arbetar också aktivt för att minska vår påverkan på miljön. Detta gör vi bland annat genom en miljöansvarig inköpspolicy där vi försöker att köpa så närproducerade produkter som möjligt och miljömärka hållbara produkter på vår webbplats för att göra det enkelt för er kunder att göra smarta miljöval. Som ett resultat av vårt miljöarbete är mer än hälften av sortimentet på RAJA miljövänligt och andelen växer hela tiden.

2 resultat
Sortera efter: Relevant