Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,4/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade
spinner

Emballage för flaskor

Vi har ett stort urval av förpackningar för flaskor. Från emballering till presentförpackningar.

Behöver ni robusta lådor eller eleganta presentförpackningar för vin- eller ölflaskor? Då har vi produkterna för er. Vi har allt ni behöver för en säker transport och stilfull presentation av era flaskor. Läs gärna RAJA-bloggen för vägledning hur ni hittar rätt emballage för era flaskor: Flaskemballage: skicka tryggt och presentförpacka snyggt!

Säljer ni hantverksöl eller kanske fina vinflaskor? Då vet ni redan att glasflaskor är extra ömtåliga i frakt, något ni behöver ta hänsyn till vid val av emballage. RAJAs sortiment av vinemballage inkluderar flera olika varianter av lådor som alla är särskilt framtagna för att ge ett fullgott skydd till vinflaskor under transport, så att era flaskor anländer hos er slutkund i gott skick. Våra emballage för ölflaskor håller samma goda kvalitet och passar alla flaskor i storleken 33-50 cl. Om ni i stället använder standardlådor utan inneremballage för att transportera era flaskor så rekommenderar vi er att skydda varje enskild flaska (eller glasburk) med ett elastiskt flaskskydd.

Presentation är en viktig del av köpupplevelsen och att produkterna presenteras snyggt kan höja känslan av elegans. Kolla in RAJAs utbud av presentförpackningar för flaskor, som inkluderar såväl praktiska och snygga lådor som glansiga bärkassar. Om ni har något annat som behöver presenteras på ett snyggt sätt kan ni med fördel utforska RAJAs fullständiga sortiment av presentförpackningar.

 Läs mer

11 resultat
Sortera efter: Relevant
Upp till- 20 % Tillfälligt slut i lager
Flaskskydd
Flaskskydd
3 artiklar
Från  405,00 krexkl. moms