Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,4/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade
spinner
Lagerutförsäljning
Försten till kvarn!

Produkter på denna sidan är prisnedsatta eftersom de är en del av en utförsäljning. Notera att vissa varor kan ta slut.

Till utförsäljningen
Upp till 20% Rabatt
Utförsäljning
Tillfälligt slut i lager

UTFÖRSÄLJNING - Rigibox - bruna stansade lådor med förstärkt förslutning

(1 artikel )

8,50 kr   exkl. moms
6,00 kr  exkl. moms
Visa priser
  • UTFÖRSÄLJNING:Skynda fynda. Med reservation för att vissa varor kan ta slut!
  • Förstärkt stägning: Klaffar på sidorna samt låsflikar.
  • Kraftigt skydd: 4 lager well på sidorna och 2 lager på framsidan.
  • Pris per styck
Läs mer

spinner

Detaljerad beskrivning

Säker!


RAJAs bruna stansade lådor med förstärkt förslutning är tillverkade av miniwell och ger ett fullgott skydd mot stötar och slag som kan uppstå vid transport. Med 4 lager well på framsidan och 2 lager på framsidan ser ni till att era produkter anländer hela och trygga hos er slutkund. Smidiga sidoklaffar och låsflikar "låser ihop" lådan. Lådan bör förslutas med exempelvis packtejp.

Lådorna levereras tätt förpackade i buntar och är väldigt enkla att montera. Vill ni snabba på er packprocess, välj självlåsande lådor. Dessa lådor har snabbotten vilket innebär att bottendelen låser sig automatiskt med ett lätt tryck vid montering.

RAJA lagerför stansade lådor för e-handel i en stor mängd olika varianter och mått så att ni alltid ska kunna hitta en lösning som täcker era förpackningsbehov. Ta hjälp av Boxselector för att hitta rätt mått, eller kontakta våra emballagespecialister för gratis rådgivning. Ni når oss på 010-33 08 200, måndagar till fredagar mellan tiderna 07:30–17:00. Lådorna går också att få specialtryckta för en mer personlig leveransupplevelse.

Vi värnar om miljön och vill göra det enkelt för våra kunder att göra hållbara val. Alla våra lådor av wellpapp är återvinningsbara och tillverkade av minst 70 procent återvunnet papper. Utöver det arbetar vi kontinuerligt med att utveckla ett heltäckande utbud av miljövänligt emballage för alla behov. Många av våra kunder väljer till exempel vår miljövänliga papperstejp för att försluta sina lådor.

recyclable


Atervunnet_70_se_SE
 

Resy_se_SE